- 4 personen
- 25 minuten bereiden
- Warm de oven voor op 125°C.
- Pel de ui, laat de wortelbasis in takt en snijd de ui in parten.
- Was de paprika en verwijder pitten en zaadlijsten.
- Snijd de paprika in repen.
- Was de courgette en snijd deze in stukken.
- Veeg de champignons schoon, verwijder het onderste stukje van de stee, halveer de champignons.
- Doe de verse kruiden met de olijfolie en het zout in een blender of keukenmachine en pureer dit fijn.
- Voeg de helft van de champignons toe en vermaal dit kort tot een grove salsa.
- Klop de tacokruiden door de zonnebloemolie.
- Zet de tacoschelpen 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Verwarm intussen een grillpan voor.
- Bestrijk de bodem met de olie met tacokruiden.
- Grilleer de ui en paprika rondom 3 minuten.
- Voeg de courgette, aubergine en de rest van de champignons toe en grilleer nog eens 5 minuten.
- Schep de taco’s vol met de gegrilde groenten.
- Schep de rest van de groenten er naast en serveer er de champignon-kruidensalsa bij.
Eet smakelijk!
- Tags: