Gevulde paprika’s met kipfilet

Print recept

  • 4 personen
  • 30 minuten voorbereiden
  • 40 minuten bereiden
  • De paprika’s wassen, een topje er af snijden, het inwendige er uit halen.
  • De knoflook en de uien pellen en fijn hakken.
  • 1 eetlepel olie in een pan verhitten en beide daarin glazig stoven.
  • De kipfiletstroken toedienen en braden.
  • Selderij toevoegen en meestoven, bamboe er in roeren.
  • Met rijstwijn blussen en aan de kook brengen.
  • Rijst, sojabonen en koriander er in brengen.
  • Met zout en peper kruiden.
  • De pinda’s er bij doen.
  • De paprika’s met het mengsel vullen, sojasaus er over druppelen en het topje er op zetten.
  • De resterende olie in een voldoende grote pan verhitten en de paprika’s daarin staand even laten braden.
  • Bouillon er over gieten.
  • De pan afsluiten en de paprika’s in de voorverwarmde bakoven bij 180°C (omgevingslucht 160°C) 40 minuten gaar laten worden.
  • De paprika’s met de court-bouillon en rijst serveren.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten