Paprikatortilla met geitenkaas

Print recept

  • 4 personen
  • 10 minuten voorbereiden
  • 20 minuten bereiden
  1. De paprika’s wassen, halveren, steel aanzetten, pitten en binnenkant verwijderen.
  2. Het vruchtvlees in stroken snijden.
  3. De ui en het teentje knoflook pellen en fijn hakken.
  4. De olijfolie in een vuurvaste pan verhitten en de ui, evenals het knoflookteentje, licht bruineren.
  5. De paprikastroken toevoegen en 5 minuten stoven.
  6. De wijn er over gieten en laten inkoken.
  7. De aardappelen schillen, in blokjes snijden en met de geklutste eieren er door roeren.
  8. Laten indikken. Kruiden met zout, peper en Provençaalse kruiden.
  9. De geitenkaas er over doen.
  10. De tortilla in de voorverwarmde bakoven bij 180°C 15 minuten gratineren.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten