Vitapep met geitenkaas en walnoten

Print recept

  • 2 personen
  • 15 minuten bereiden
  • Grill de Vitapep in een grillpan zodat er lichte grillstreepjes ontstaan.
  • Meng met een vork de geitenkaas, walnoten, honing en pesto door elkaar en voeg een snufje peper toe.
  • Snijd de Vitapep door midden en vul iedere helft met het geitenkaasmengsel.
  • Druk de gevulde Vitapep even met de kaaskant in de broodkruim of paneermeel.
  • Zet de oven op grillstand, doe de Vitapep in een ovenschaal en gril de gepaneerde kant bruin.
  • Garneer – indien gewenst – met wat pesto en walnoot.

Tip: In plaats van geitenkaas kunt u mozzarella gebruiken. Lekker als hapje maar ook lekker bij vis, vlees, gevogelte of als klein vegetarisch gerechtje geserveerd met gemengde salade. Ook lekker koud geserveerd.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten