Couscoussalade met gele kiwi, broccoli en munt

Print recept

  • 4 personen
  • 10 minuten voorbereiden
  • 20 minuten bereiden
  1. Doe de couscous in een kom met kokend water. Bereid volgens aanwijzing op het etiket. Laat afkoelen.
  2. Schil de wortelen en snijd in blokjes. Snijd de broccoli in hele kleine struikjes. Blancheer de wortelen en de broccoli gedurende 3 minuten in kokend water.
  3. Giet af en spoel met koud water. Schil de gele kiwi’s en de komkommer en snijd in blokjes. Schil de ui en hak fijn.
  4. Pluk de blaadjes van de kruiden en hak fijn. Meng de olie, het limoensap en de peper. Doe alle groenten en de kiwi in een grote slakom. Voeg de kruiden en de dressing toe. Meng goed door.
  5. Laat enkele uren afkoelen in de koelkast en dien op.

Bron: Zespri

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten