- 4 personen
- 20 minuten voorbereiden
- 40 minuten bereiden
Aardappelbakjes gevuld met groenten
- Warm de oven voor op 200 graden.
- Kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar.
- Giet de aardappelen af en wrijf ze door een pureezeef. Laat de puree heel even uitdampen. Klop er de losgeklopte eierdooiers, de margarine en geraspte kaas door.
- Vet de taartvormpjes in met margarine.
- Druk het aardappeldeeg in de taartvormpjes.
- Bestrijk het aardappeldeeg met het losgeklopt ei en bak de bakjes ca. 15-20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Maak de gemengde groenten schoon en snijd deze in kleine stukjes.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan.
- Roerbak hierin de groenten in ca. 8 minuten beetgaar. Voeg de kookroom toe. Verwarm nog 1 minuut.
- Breng de groenten op smaak met vers gemalen peper en schep het in de aardappelbakjes.
Eet smakelijk!
Bron: Veggipedia
- Tags: